Over Creative Business Academy

“Either write something worth reading
or do something worth writing.”
Benjamin Franklin

“Op een dag in mijn leven kreeg ik een heldhaftig inzicht. Als ik tachtig jaar ben, wil ik trots zijn op iedere stap die ik gemaakt heb in het leven.

En vooral: van iedere seconde vol genoten hebben.

Ik had de tofste baan van de wereld. Ik vloog de wereld over om de tofste reportages te schrijven en te fotograferen, om unieke avonturen te beleven en om bijzondere wereldwijde helden te interviewen.

Dus ik nam ontslag, en ging doen wat ik het allerleukst vond: thuis blijven en tijd besteden met de mensen die dicht bij mij stonden.

Sindsdien is het leven pas écht awesome geworden. Ik drink iedere dag koffie met nieuwe vrienden, groei in een maand tijd harder dan ik voorheen in een jaar deed, en leef mijn leven volgens mijn eigen regels.

Ik besloot om geld voor mijzelf te verdienen, op mijn manier, met mijn waarden en normen. En om een lang verhaal kort te maken: nu maak ik websites beter.

Bijna één miljoen mensen in Nederland verkopen een product of dienst die waarde toevoegt in het leven van anderen. Maar dat loopt niet altijd even lekker.

Samen met mijn vriendin Joanne help ik zelfstandigen en kleine bedrijven zich beter te profileren op internet. Zorgen dat hun website werkt. Dat ze bezoekers krijgen, en geld verdienen – zodat zij hun ding kunnen doen.
Dát is mijn ding.”

Nieuwste Artikelen

Adverteren op Facebook en Instagram: Wat kost dat? 

Adverteren op Facebook en Instagram: Wat kost dat? 

In dit artikel gaan wij in op de vraag: Adverteren op Facebook: Wat kost dat? En welke verschillende factoren hebben invloed op de advertentiekosten?  Door middel van adverteren op Facebook kun je een enorm groot publiek bereiken. Facebook is dan ook een krachtig...

Lees meer
7 principes van Ethisch Adverteren

7 principes van Ethisch Adverteren

Vorige week heb ik de online conference Ad World bijgewoond. En wat mij het meest is bijgebleven is de presentatie van de Co-Founder van Meller, Chris Erthel, over ‘Ethical Ads’. Hij noemde 7 principes die je als maker van advertenties in het achterhoofd moet houden:...

Lees meer
10 Krachtige Tips voor Adverteren op Facebook & Instagram

10 Krachtige Tips voor Adverteren op Facebook & Instagram

Zelf succesvol adverteren op Facebook & Instagram is met de juiste tools en tips heel goed mogelijk! Hier zijn 10 Krachtige Tips voor Adverteren op Facebook & Instagram als je van plan bent om onze cursus te volgen, of als je zelf al lekker aan de slag bent...

Lees meer